ISO 9001 vaatimusten mukaisen laadunhallintajärjestelmän rakentaminen

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Muu teknologia (muu)

15.2.2022

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

ISO 9001 -standardi on maailman suosituin laadunhallinnan viitekehys. Monelle yritykselle ISO 9001 -sertifikaatti taas on toiminnan jatkuvuuden edellytys.

Olemme rakentaneet IMS-ohjelmiston alusta alkaen toimimaan kotina laadunhallintajärjestelmän dokumentaatiolle. Ohjelmistoa on myös kehitetty standardin uudistusten, kuten 9001:2015 -päivityksen myötä, jolloin IMSiin lisättiin riskienhallinnan työkalu.

Nyt olemme ottaneet askeleen eteenpäin ja luoneet IMS-ohjelmistoon joukon valmista sisältöä – templaten, joka tekee ISO 9001 -standardin vaatimusten mukaisen laadunhallintajärjestelmän rakentamisesta entistä helpompaa. Tervetuloa webinaariin tutustumaan ISO 9001 -standardin valmiiseen mallipohjaan ja rakenteeseen!

Webinaari sopii kaikille, jotka harkitsevat ISO 9001 -pohjaisen laadunhallintajärjestelmän rakentamista IMS apunaan, sekä organisaatioille, joilla IMS-ohjelmisto on käytössä ja on herännyt tarve rakentaa ISO 9001 -standardipohjainen laadunhallintajärjestelmä.

Webinaarissa kuulet:

  • Mitä Arterin ISO 9001 -template sisältää?
  • Miten IMS-ohjelmisto tukee ISO 9001 -mukaista laadunhallintajärjestelmää.
  • Miten voit halutessasi tilata mallipohjan omaan IMS-ohjelmistoon ja mitä se kustantaa.

Webinaarin puhuja Markus Meurman vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Hän on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Markuksen mielestä laatu on hauskaa ja hän toivoo myös asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä häneltä löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti kuin EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys.

Miten osallistun?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille.

Järjestäjä